Some deep shit :)

Jag sitter och jag tittar. Ser hur strålarna från solnedgången bryts i otroliga färger av det varma regndropparna. Gräset är vått nu, men det gör inget. Din röst snurrar fortfarande i mina tankar. "Tänk om inte jag är redo för det än då?". "Jo då" svarade jag. Är jag helt dum i huvudet? Varför ger jag dig anledningar att hoppa av det här spiraltåget när jag borde skrika ut hur mycket jag saknar dig! Hur gärna jag vill att du är nästa som går genom dörren till mig! Hur mycket jag oroar mig i onödan när du inte är nära nog... Hur töntig jag är när det kommer till dig... Hur mitt hjärta stannade av rädsla när du försökte cykla och smsa samtidigt och (självklart) var på cykelvägen bredvid E18. Antalet sådana tillfällen då jag varit säker på att du kommer att komma till skada är för stort till antalet för att nämnas. Jag glömmer aldrig hur länge vi satt still på bänken och bara var nära innan någon av oss rörde sig. Jag glömmer aldrig när jag kom till din port sent på kvällen, 10 minuter skulle vi ses va? ...Jag gick hem fyra på morgonen. Inte heller glömmer jag Maxiparkeringen och allt som hänt och inte hänt där, haha! I sommar skapar vi fler minnen du och jag.

48 blev den här omgångens magiska antal

Efter en väldigt osexig helkropps kontroll kan jag informera intresserade om att 48 svullnader/blåmärken registrerades. Nu är inte min "gamla" skada på käken inräknad i det här, den får några veckor sedan nu. Minns Ni? När halva mitt ansikte svullnade upp och jag vägrade visa mig pga det! Haha! Min blogg dampar fortfarande, fixar så fort jag kan vilket för tillfället ser lite oändligt långt ut :/ så TYVÄRR får Ni stå ut med en helkonstig design och ett udda upplägg på varje inlägg. Hoppas Ni överlever ;)

Irenskij is in daa house! ... Eller... In da blog.

Hej alla Nikitas fans! :D


Min pyjamas är snygg. Den rekommenderas. Om man använder den blir man lika snygg som på bilden, bra va? :D

MvH
Irenskij

Isn't it obvious that I love you?

Först måste jag säga att något med min blogg stämmer inte för jag har ingen möjlighet att lägga ut bilder? Jag ska kolla över kvällen om det ordnar sig! I've got a confession to make guys.... Att vara här ute får mig verkligen att sakna skrivandet. Förut skrev jag så otroligt mycket! Nu skriver jag av mig lite igen. Kärlek på vädret idag också föresten! :D <3 *inlove* Jag spenderar mycket av min tid på att försöka lära känna dig. Medan tiden går passerar, visar jag dig mer av mitt hjärta, Kan det vara mer äkta? Jag visar tillit trots allt som jag har förlorat, jag lägger min tillit till dig. Om att hålla handen är för diskret, Låt oss då kyssas på mitten av gatan! Jag skulle bestiga berg för att beröra dig på varje möjligt sätt. Det kan inte vara mer äkta! Är det uppenbart att jag älskar dig?

Midsommarbilder

Så här firade vi midsommar igår...
...haha eller ja, nästan i alla fall!
Prutte-Putte var också med och firade.
Vi passade på att fira morfars 70-års dag i samma veva :)

Till och med mig får Ni se på bild, dagen till ära :)

Sötast på havet är jag!

Så här ser min utsikt ut för tillfället.

Den ombloggade kudden på bild :)
Jag saknar den som kan relatera något extra speciellt till den här kudden, haha!

Lillebror vid en rastplast mellan Eskilstuna och Södertälje

Hunden får avsluta det här bildinlägget. Nu får vi se hur lång tid det tar att ladda upp det här på bloggen :OJag måste få tillägga en riktigt irriterande sak med den här resan. ALLA killar samt män stirrar om man är söt och tjej, som jag då ;) Haha! Nej men ärligt, jag sitter med min pappa och han berättar för mig åt vilka håll jag ska undvika att kolla för det är killar som sitter och stirrar på mig. Hur oförskämd får man vara? Jag tycker att det är inget annat än riktigt obehagligt. Haha nästa gång jag åker den här båten så ska jag ta med mig en egen kille!
Där sätter vi punkt för det här inlägget då jag precis är på väg att passera gränsen nu.


Är ute på däck och ser solen sakta gå ner,...

img20110622_018 (MMS)

Är ute på däck och ser solen sakta gå ner, jag saknar dig redan men vi ses ju snart igen. På väg till gården ska vi stanna imorgon och handla och överst på mitt lista är ett mobilt bredband så jag kan visa Er alla bilder jag tagit. Skärgården är verkligen otroligt vacker! Framtida boende kanske? ;) haha! Det doftar hav, alla stressar, de som samtalar på finska verkar alltid höras lite högre än alla andra, japanerna trängs vid allt för att ta kort och de få segelbåtar jag ser väcker en sådan längtan att komma ännu närmare havet.

Då checkar vi in och och rullar på båten! <3

img20110622_008 (MMS)

Då checkar vi in och och rullar på båten! <3

Citat från mamma: nu är vi i Fittja. Tjeje...

img20110622_003 (MMS)

Citat från mamma: nu är vi i Fittja. Tjejerna som alltid säger ja. Haha what!? Aaah hörde just Daniel Paris på radion! That's so Paris style <3 Nu är vi i soliga Stockholm ;)

Nu rullar vi genom Södertälje och någonsta...

img20110622_006 (MMS)

Nu rullar vi genom Södertälje och någonstans efter Eskilstuna stannade vi för att tanka och fika. Och kära mamma hann tappa bort sin bankkort i sin egen jacka. <3 det är skönt att det inte är så tydligt att vi är släkt haha! En glad nyhet är att jag fortfarande mår så otroligt bra och känner mig så lycklig. Haha mamma sitter och anar varför jag ler så. Nu sitter vi och har världens tryck i bilen med en Stockholms radiokanal som bara sprutar ut sköna remixade danshits och house musik. Solen skiner och jag glassar med mamma, bloggar och känner mig allmännt lycklig och kär. Kan det bli bättre? Jo kanske om snygg var här med mig ;) <3 två mil till Stockholm!

Sverigest bästa!

Haha en hel del killar som läser min blogg vet redan vad det här handlar om och jag vill bara berätta att jag än en gång inte blivit motsagd som Sverigest bästa ;) Haha Jag är så bra! :)
Nu står mamma snart och ropar från dörren haha!
Och en personlig hälsning ska jag klämma in också: Veronica; Det gick inte någonstans som vi planerade det men jag tror nästan det blev till det bättre, för ett tag i alla fall. Sen sitter jag väl snart i telefonen och gråter med dig och tjatar om att vi sitter i samma båt. Haha! Tack för hjälpen igår! <3
En bild på en bil som sammanfattar mycket av de senaste dagarna.

Allt är kärlek!

Nu åker vi om en kvart typ och jag passar på att skriva sista inlägget på en stund. Jag hade en helt otrolig natt och jag är helt otroligt glad och ledsen samtidigt! Haha underbart.
Jag vaknade vid åtta och hade sovit, om än kort, så ändå skönt. Otroligt skönt. Bästa sömnen på länge och välbehövd var den också. Från åtta till strax efter elva packade jag det sista med lillebror, duschade och grät hela tiden. Sen fick jag någon kul på telefon och nu sitter jag och ler och skrattar längtar! Längtar något helt otroligt efter nästa vecka.
Min kudde hade besök i natt och nu luktar den kudden varmt och fint så den kudden ska med mig till Finland. Haha Shit vad töntig man kan vara (a) Haha! :D
Nikita är kär :D<3 Haha!


Bloggar mer från bilen sen på väg till Stockholm!

Sommar... eller?

Vaknade. Ja det är sol! Ska bara sova en stund till.
Somnade, vaknade igen, soool <3 ut och gå med hunden.
In, somna. Vakna, fortfarande sol! :D Ja men förtusan då kan ju jag och Elli sola idag!
Så när det väl är bestämt och jag går ut vad kommer då om inte de största mörkgråa molnen någonsin!?
Haha klockan är ett och jag har somnat tre gånger idag redan. Hade avslutningsnatt med Johan igår med dels bilfärd i skogen och rökiga chatter i källaren. Haha det hörs tydligt att det var jag och Johan som var i farten. Idag har jag inte packat något och imorgon är min sista kväll här, vilka är med på att göra den OFÖRGLÖMLIG? ;)
Imorgon ska jag också ringa mormor om möjligheten att få ta över en kompis i sommar, jag har ju mina morföräldrar själv i nästan 3 veckor nu! :D Internetmöjligheter ska också kollas upp ;) så att bloggen hålls vid liv.
Just det, jag fick en extra tid till sjukhuset imorgon också! Vid ett på dagen, ska bli jätteskönt att få komma dit igen.
Haha alltså dagens väder mår ju precis som jag, ena sekunden regnar det och allt är depp och grått. Andra är det sol och blå himmel och livet kunde inte vara vackrare.
Nu är Elli här så nu får jag fortsätta bloga senare ;)

Tydligen kan inte ens jag köpa kärlek...

...men ett par pirrande, knäsvaga kyssar vid en Maxi parkering lyckades jag få till mig :) Nej men skämt åt sido nu :)
Visste Ni alla redan att det kan brännas när ett par trygga händer rör ens hud? -Det visste inte jag.
Visste Ni det här då? Även om det bränns så blir det inga synliga märken... :)
Visste Ni att bara en vecka kan vända uppochner på en stor framtid?
Att man faktiskt kan avvänjas vid ovanor som följt en länge? -Något jag för en vecka sedan hade tvivlat stort, men tyst, för mig själv om.
Visste Ni att jag hyser stor respekt och beundran för personen med tålamod och kunskap nog att ha låtit mig uppleva det här innan jag åker?
Allt det låter ju helt underbart att få reda på och upptäcka. Hur låter det sedan när man bara dagar efter upptäckterna ska åka för att aldrig mer se tillbaka?
Hur säger man hej då till någon man knappt känner men som man ändå saknar redan innan man har åkt?
Alla förslag (eller bara lite uppmuntrande ord :) ) är otroligt välkomna!


Det går ju åt rätt håll

Eller gör det verkligen det?
RSS 2.0