Finns det någon i hela världen som inte sviker?

Jag känner bara för att skriva av mig lite så jag skriver detta. Jag förväntar mig inte att någon ska läsa detta eftesom jag inte kommer skriva till någon eller lägga ut på t.ex. Facebook att jag skrivit.

Ibland känner man sej så otroligt ensam även om det är folk runt omkring. Skolan är hemsk, inget där är bra. Alla bara stressar och bråkar och håller på, jag orkar inte det. Ingen gör någon utan förväntar sig att alla andra ska göra allt och en viss person är jobbigare än någonsin med sin korkade logik och personens lust att bråka för bråkets skull går mig på nerverna då det varje dag går ut över mig.

Saker jag har förväntat mig bara ställs in och blir inte av. Jag vet inte hur många gånger jag har hört folk säga att man ska ha saker att se fram emot, men när allt jag ser fram emot bara ställs in om och om igen vill jag inte se fram emot något för att slippa bli sviken igen. Besvikelsen när saker inte blir av pga. korkade anledningar, tar större kraft från mig än jag har. Det sker om och om igen. J
ag tror vissa personer ljuger för mig och frågan är om det är okej att ljuga för att lugna mig för en stund för att sen skylla på något annat så det inte blir av och så blir jag ännu sämrre istället.
Som om inte allt skit i privatlivet tar hål på mig så fick jag idag redan på att skolan ställer inte lovet för att en kurs dom har GLÖMT ATT SÄGA ATT VI MÅSTE HA för att kunna ta studenten ska gå då. En 100 poängs kurs på 4 dagar? 25 timmar skola om dagen? Sen är det ingen lunch för det är ju egentligen lov.
Hur ska jag säga det till mamma? Att jag inte kommer till påsk eftersom min skola är helt dum i huvudet!? Hur säger jag det till min lillebror? Nu måste jag ställa in saker som t.ex. Boda Borg som jag har lovat honom. DUMMA SKOLA! Jag är så sjukt trött på allt, jag orkar inget längre. All min lust till allt jag gör försvinner. Vad gör man då? När det är 2 månader kvar av 3 års studier och man inte förstår hur man ska orka gå upp imorgon?
Jag skiter i studentfest, jag skiter i jobb, jag skiter i universitet studier!! Att tänka på det hjälper inget! Vad har jag för nytta av det om jag inte ens orkar lida igenom skiten tills dess? Hur gör man när man itne orkar något men vet att man måste? Hur gör man när man har blivit sviken så många gånger att man har tappat all tro på framtiden?
Allt bara kretsar runt studenten nu, men jag klarar inte stressen dit och när det väl kommer så ska jag flytta från Elina samma dag! Döda mig snälla!? Någon!?

Jag har kämpat, lett, unvikit bråk med så många och tagit mig igenom panik efter panik i en hel vecka nu för att jag trodde att jag imorgon (onsdag) skulle få göra något. Något som jag vet skulle lugna mig, något som hjälpt mig orka bara genom att tänka på det, något jag drömt om. Men vilken överraskning... Det kommer inte bli av och varför får jag inte veta.

Folk i skolan pratar inte ens med mig, hur gör man ett projektarbete på 100 poäng i en grupp som inte ens pratar med en? En fråga till: Vad har jag helt plötsligt gjort alla i hela världen!? VA!? Vad är det som alla över en natt har fått emot mig? Kan någon bara vara så snäll att förklara det för mig?


Dör inombords av besvikelser...
Skola...

Sitter i skolan nu, torsdag förmiddag, och tänkte passa på att skriva lite om vad jag hittade på igår :)

Efter skolan
igår mötte jag Elina på centralen och vi åkte till Ikea för att få lite ispiration och kanske hitta lite saker hon vill ha när hon ska göra om i sitt rum, fast mest var vi nog där för att göra något istället för att bara vara hos henne :)


Den här såg kul ut så självklart var jag tvungen att testa den :blush: Haha :)

Efter Ikea åkte vi till Hjalmar och efter ett total töntig "bråk" mellan två personer på bussen kom vi fram. För den som är intresserad av bussbråket så kan jag säga att det var bara en tjej som skrattade lite för högt åt en kille som halkade och då började en tant som i alla fall såg hemlös ut (jag dömmer ingen men ni vet den där snygga hemlös stilen? Med för korta bxor och en cool färg, som typ orange eller lila, på jackan och en ölburk i handen? Japp, där har ni henne) skrika på henne och kallade henne för pundarhora om och om igen. Vilket liv vissa har va? :bigeyes:

Efter vi ätit lite, jag och Elina, åkte vi hem till henne och skulle köpa hennes tågbiljetter för helgen då hon ska med mej hem till min mamma :D så när vi väl ska beställa så får jag reda på att William kan ha magsjuka ;( stackaren :( men det blir troligtvis till att ändra helgens planer nu. Vi får se efter att mamma har hört av sej.

Nu sitter jag och väntar på att det ska bli lunch för på lunch rasten ska jag ta och åka till Ytterby och möta Christian (som just nu är hos tandläkaren: SVIKARE! Haha) och ta honom till skolan :P Har just beställt varsinn smörgås till oss till eftermiddagen eftersom vi går sent idag :( Fast hur det blir med det vet jag egentligen inte eftersom klassen är lite överallt då många är sjuka, har praktik eller bara ligger hemma och sover. Fast jag var duktig och tog mej hit idag :thumbup: :DTisdag :rolleyes:

Idag har jag beundrat det underbara vädret i mängder med en skön och lång promenad som gjorde att jag fick ännu mer ont i min stackars fot :thumbdown: ;(

Jag har även gett min Elina tillåtelse att rida gymkhana idag (förväntar mej en storts belöning för det imorgon :blush: Haha ) Fick höra just att allt hade gått bra :D skönt det, men hon håller mej orolig den tjejen.


Hästen som Elina red idag :) Jag är inte alls avundsjuk på att hon fick rida idag :(

Och när jag ändå satt och tänkte på orolighet så kom jag på att det nog var dags att ringa min mamma. Hon var i Stockholm i ett kallt hotellrum och berättade att våran familj var bjudna till Torbjörn på lördag för att se finalen av melodifestivalen. Vilket passade mej perfekt för när vi är bjudna till honom är jag aldirg inräknad så jag berätade att jag tänkte ta med mej någon hem på fredag och då kunde vi ju vara hemma själva och mysa på lördag kväll. Perfekt :thumbup:

Innan jag ringde mamma var jag på dansen :) hade missat lite där men det tog jag snabbt igen. Duktiga jag :cool:

Förutom allt detta har jag även totalt förälskat mej i en klocka. Den vita högst upp. JAG VILL HA! :love:Som ni säkert märker så håller jag på att testa det olika smiliesarna som jag installerade, det är därför det är smilies här och var :) haha

Nu är jag trött och ska äta en smörgås med lite jordnötsmör kanske? Sen blir det sova :tired:

Internationella kvinnodagen :D

Idag är det internationella kvinnodagen, självklart tycker jag att det ska uppmärksammas. Här är lite fakta om kvinnodagen som jag tycker man kan läsa på:

"Den internationella kvinnodagen uppmärksammar ojämställdhet och kvinnors situation över hela världen. Datumet firas också av Förenta nationerna (FN) och i många länder är det en nationell helgdag. Internationella kvinnodagen instiftades redan 1910.
I en del länder firas dagen genom att kvinnor får presenter och blommor och ett ”grattis på kvinnodagen” – en gest som dock många feminister reagerar mot, då de knappast anser att det finns anledning att gratulera kvinnor på en dag som uppmärksammar ojämställdheten i samhället."
Källa: Wikidpedia.Till kvinnodagens ära vill jag lägga ut den här bilden från Doves reklamkampanj för ett tag sedan, för att jag tycker den är så härlig. Jag blir glad av bilden. Kom ihåg alla tjejer och kvinnor: Var stolt över dej själv! Du är värd det bästa.

Även om kvinnodagen är om jämställdhet vill jag göra en hälsning till min mamma och bara säga att jag älskar dej! Du är världens bästa mamma. Snart är det sommar och jag är hemma hos dej igen :) Krama William från mej :)


Förutom att uppmärksamma kvinnodagen ska jag senare idag möta upp Elina, vi får se vart vi ska åka :) skriver mer om det ikväll.Söndag :)

Helgen tog slut för snabbt igen :(
Innan jag visste ordet av det var det dags att åka från Elina igen för att åka hem till sej.
På vägen hem köpte jag ett par nya skor:Det behövdes ansåg jag då snön ÄNTLIGEN är påväg bort och mina vinterskor verkligen har gått sin sista meter för LÄNGE SEDAN! :D Jag gillar verkligen mina nya skor :love: <3

Efter shoppandet åkte jag och hälsade på en "gammal vän" (jag är bara 19 år, gammal vän låter ju som om jag var minst 40 haha :) ). Stannade där någon timme och hann inse att allt är som vanligt där :)

Åkte sedan hem för att duscha, äta och testa mina nya skor igen :D haha

Nu sitter jag här vid datorn, lyssnar på musik (Darin för tillfället, haha :) ) och pratar med några vänner. Snart dags att sova. Måndag imorgon, en vecka till har gått.

Ska bara lägga till att jag ÄLSKAR Elina, min underbara flicka.

Finns ingen vackrare på denna jord <3 :love: <3

Lördag :D

På dagen var jagt i stan med Elina och Nattha :)
Efter ett knasigt besök till Toys R Us åkte vi My One (En affär för häst, hund och katt har jag för mej. För vi var i princip bara på häst avdelningen) där vi av någon superbra anledning började testa sadlar :D haha Det tog inte lång tid att komma på att dressyr sadel inte alls var skönt :) Haha
Efter mycket finss, hattprovande och fototagande (bilder kommer längre ner) gav vi oss vidare till City Gross för att köpa in lite mat och mys till Andra Chansen i Melodifestivalen.

När vi kom hem lagade vi (hon) mat, åt och satte oss och kollade på This is it. I slutet av filmen kom Nattha och sedan också Lollo för att kolla på melodifestivalen med oss. Just om melodifestivalen har jag inga kommentarer alls, jag hoppas att alla som sett den i år förstår vad jag menar...

Senare på kvällen såg vi en Beck film och sedan This is it igen ;) fast denna gången satt vi mest och pratade om olika saker bl.a. kungafamiljen, så det var inte så koncentrerat tittande på filmen. Någon gång i mitten gav Lollo upp och gick hem och sedan när filmen var slut drog även Nattha sej hemåt. Sen var det jag och Elina igen :love: <3

Blider från dagen:


På väg till stan med Elina och Nattha


Elina tycker också att det är kul att prova sadlar :$ Hehe :love:Haha prova cowboy hatt :) FiiiiiintDet blev
en underbar dag med vacker väder, tänk om våren kanske är påväg nu äntligen ändå? :)

Fredag kvällen :)


Alice In Wonderland :DFilmen
var Tim Burton rakt igenom, haha men jag tycker den var väldigt bra. Fast återigen så tycker jag att folk har förstorat filmen, samma som hände med Avatar. Folk tjatar i flera veckor i förväg och alla bestämmer att filmen är bäst innan de ens har sett den. För mej tar det ner en film tyvärr.
Men om man ser bortanför detta så var filmen perfekt. Det var alla underbara karaktärer och miljöer fast med inslag av Tim Burtons fantasi. Det fanns även en massa nya figurer som drakar,  hundar och varelser jag inte har namn för.
Inget ont finns att säga om skådespelarnas prestationer heller, Johnny Depp tolkar rollen som hattmarkaren helt underbart, jag kan inte komma på någon annan jag hellre hade sett i den rollen. När vi ändå pratar om skådespelare måste jag medge att jag var lite osäker på om Mia Wasikowska (Alice) skulle göra den stora rollen bra, men nu efteråt så tar jag tillbaka all tvivel. Hon har mycket talang och jag hoppas på att få se mer av den i framtiden. :)
Gillar du Narnia är Tim Burtons Alice In Wonderland verkligen en film för dej :)

Resten av kvällen :)Efter bion tog jag med Elina på en stadspromenad genom Göteborg. Först upp till stadsbiblioteket för att lämna tillbaka lite böcker och sedan ner för Avenyn och genom Stadsträdgården och (efter lite krångel med en vakt och en seg snurrgrind) till Centralstationen och Nils Ericsson Terminalen för att ta en buss till Kungälv.
På bussen fick en kompis till mej för sej att hon ville träffa mej i Göteborg men konstigt nog så vänder inte bussen på motorvägen :O
Väl i Kungälv gick vi till Maxi för godis är ett måste på helgen :$ Förutom godis så köpte jag This is it dvdn :D hade jag längtat efter att få se den igen eller? :D Underbart.
Efter ett snabbstopp på Viking i Ytterby körde Nattha hem oss sista biten till Elina :) Så mycket mer hände det inte, vi såg på Let's Dance och mysde och det vart lite tjat (okej bara tjat från mej då kanske men tjat ändå :D) om vem det var som tände lampan hela tiden -.-

 

 

 

 

 

 

Fredag :D

Nu sitter jag här vid datorn igen.
Jag har just duschat och sitter och funderar på vad jag ska ha på mej idag när jag ska på bio med Elina :love:
Alice in Wonderland
ska vi se och jag måste säga att jag har ganska höga förväntingar på den. Förutom att Tim Burton är en av mina favoriter och jag verkligen tror att han kommer att göra denna bra så höjs ju förväntingarna av att det är en 3D film. Jag sg Avatar i 3D också och det var riktigt bra.

Jag har även testat att installera smilies i min blogg, det fungerar väl sådär måste jag tyvärr säga. Säg gärna till om ni kan se smiliesarna eller inte :)

Igår
tittade jag på lite olika hästar och fick sådan extrem lust till att rida!
Titta på denna hästen:Han är såå fin :D

Oj :O Nu går min buss om en timme så nu får jag skynda mej lite. Ha en bra fredag alla :)Då drar vi igång igen då :)

Nytt år, ny blogg?
Nja kanske inte, men tänkte i alla fall starta om denna bloggen nu :) får se om det håller längre denna gången kanske :)

Har hämtat en ny design skapad av Shorty ( http://designbyshorty.blogg.se/ )

Idag har jag varit mitt ute på landet i ingenting med älskade Elina och hälsat på en häst som var lite små rund sådär :$ hehe :)

Här kommer en bild på dom:

Qlementine och Elina


Annars har jag inte gjort så mycket idag.

Imorgon blir det bio med Elina :) Alice i underlandet i 3D Woho :) längtar :)
Sen blir det fredagsmys hos Elina hela natten :)

 

 

 

RSS 2.0