Nu slåss vi!

You don't know how long I have waited
and I was going to tell you tonight
But the secret is still my own
and my love for you is still unknown
Haha känns som jag hade kunnat behöva ett lager sådana här för alla som kör
"Kan du köpa med dig ett paket cigg?
Visst.
Och en tändare också..?"


Börjar vänja mig vid att köra på två bloggar samtidigt nu :)


Utan ett ord står det en ros i mitt fönster

Du kom in, gav mig en ros och åkte igen. Jag fattar inte helt men rosen är i en vas i fönstret nu, tack :)

Bilder från Örebro <3


Han svarade med den blicken när jag tog väskan och sa hejdå för en vecka sedan.


Hittade Vira Blåtira i en Coop affär i Sthlm!
Med lagret påfyllt bar det av med Swebus <3
Jag gillar buss <3


Själv valde jag att dricka något med en lite mindre uppseendeväckande färg

Någon hade tappat sin kanin :(

Uppdatering

Jag bloggar på en annan blogg just nu så därför går det väl lite segt för er stackare som läser den här. Fast nu tog jag mig tid till Er!
I söndags kom jag hem från Örebro och Irene! :D Hade det underbart kul där :) Träffade en tjejkompis till Irene som sa "Dig har jag hört mycket om!" Haha, det var kul. Vi misslyckades även med lite allt möjligt, främst med bullarna :(
Här hemma är min lillebror sjuk och hunden lite halvpigg, så det har varit en slödag idag med grått väder, soppa och långa filmer :)
Igår skulle även Michael Jackson fyllt år, så till hans ära spelades det lite MJ låtar här hos mig ;)

Nu har jag just satt mig i soffan efter du...

img20110730_004 (MMS)

Nu har jag just satt mig i soffan efter dubbeläventyr på H&M, hälsat på My på Willys och ätit pizza :) Nu blir det mys till midnatt så vi med gott samvete kan kalla det för fredagsmys :) Mina tankar däremot har bott i ett annat land idag känns det som. Riktigt trött är jag och extremt nyfiken på en grej jag tänkte testa idag men det blev av olika omständigheter inte så. Lite svar fick jag igår med fler ville jag ha. En annan dag kanske. Jag fick en kram igår. Jag fick en timme på mig att förbereda mig, det hjälpte inte. Min puls är inte hälsosam ibland. Träffade även veronica och fick höra lite nytt skvaller och så. Alltid lika trevligt. :)

Emla i mitt hjärta! Dyrare än vad det ska ...

img20110825_001 (MMS)

Emla i mitt hjärta! Dyrare än vad det ska få vara men ack på underbart! Aldrig att någon får göra nålstick på mig Emla <3 haha xD I alla fall, idag vakande jag till fest hos mange låten, nu är jag på sjukhuset och väntar på en kompis som skulle kolla sitt blodtryck och sedan ska vi äta Kinamat :) Det är äkta höst väder har just nu, grådisigt och regnigt :( Spelade lite Nitendo -64 igår och jag är bäst på det! Han jag tävlade mot skrattade så åt mina misslyckanden att han själv körde av vägen hela tiden haha :D riktigt duktiga var vi! :)

Sitter i bilkö, tolv på dagen,med bussen p...

img20110823_002 (MMS)

Sitter i bilkö, tolv på dagen,med bussen på väg in till centrala Stockholm. Om en och en halv timme går swebus från centralen med mig ner till Örebro igen :) Så där nu startade chauffören motorn så nu släpper kön snart. Är vid viking line nu och därmed är slussen nästa :) hörs senare lärare!

Leker doktor 10 på kvällen :)

Vad gör alla andra denna kväll? Haha! Min stortå har stört mig nu i 4 veckor, vi firade 4 veckor av lidande ihop igår faktiskt, haha! Idag börjar jag ana att den är på fin väg till infektion så alsolsprit, here we go!
Jag tänkte att då sjuksköterskor så ofta gör det här åt mig och då jag är riktigt frågvis varje gång så kan jag säkert fixa det själv den här gången. Nu är tån alltså inlindad i alsoldränkt bomull, en skyddande kompress över och så tejpar vi ihop allt med kirurgtejp och såhär blev resultatet:
Stackars tå, har ihjäl mig inifrån...


Så botar vi det :)Nu hoppas vi att alsolen ska dra ut all smuts och också början på infektionen som jag har. Även att den torkar ut såret över natten, gör den inte detta så blir jag besviken för min tå gör om möjligt, än mer ont just nu för det är ett konstant tryck på den nu ju :( Stackars mig :)

Välkommen Facebook!

Min kompis gav mig inspirationen och nu blev det, till Er glädje, en Facebook sida till lilla bloggen. Den kommer att uppdateras mest med information om att det har kommit upp nya inlägg på bloggen men också ett ställe för kommentarer (som jag lättare och personligare kan ge svar på), diskussioner och frågor. Kanske om vad jag ska blogga mer/mindre om? Vem vet? Var med och tyck! Eller ta möjligheten att helt enkelt kunna gilla ett inlägg som du uppsakttar.
Passa på att gilla sidan nu, visa ditt stöd så att den hålls igång. Sidan hittar Ni HÄR.

Möt Clocky; Den mest irriterande väckarklockan på hjul!

Idag var jag ute på internet i jakt efter en personlig present som skulle garantera att personen som presenten är ägnad till skulle tänka på mig när han ser/använder det. Eftersom det är till en han så besökte jag (självklart) coolstuff.se först. Älskar deras grejer! Jag hittade faktiskt en potentiell present men jag vet inte helt... Vad tycker Ni om det här?
Möt Clocky! Den mest irriterande väckarklockan jag kunde hitta på internet.
När alarmet går igång så börjar den inte bara pipa (ringa eller låta, vad man nu vill använda för ord för "väckarklocka ljud") utan den rullar också iväg, ner från nattduksbordet (eller där du nu har din väckarklocka) och rullar iväg på golvet tills du fångat den och stängt av den. Hahaha låter inte det skitkul? Undra om min äldrebror ska få en sådan kanske nu när jag tänker på det... haha fast jag ska inte nämna något om att den rullar, det kan få bli en trevlig överraskning när han ska upp till jobbet. Haha!
Den här faktan ger coolstuff.se om produkten:
Fakta om Clocky
  • Vi säljer originalet från Nanda Home
  • 12h-klocka
  • Skön robot-liknande ringsignal i olika toner
  • LCD-skärm
  • Klarar hopp från ca 90 cm
  • Rullar på trä och mattor
  • Sätt snooze-tid mellan 0 och 9 minuter
  • Om du aktiverar snooze-funktion kan du snooza en gång innan han sticker iväg
  • Möjlighet finns att avaktivera hjulen så Clocky inte rullar iväg
Tycker du som jag att den lät sjukt kul så är det bara att klicka på bilden så kommer ett nytt fönster att öppnas, direkt länkad till produkten på coolstuff.se.

Det är dyrt för min pappa när du inte svarar mig

Idag har jag tröstshoppat då jag inte fått svar på ett sms som sedan fredagskväll har gett mig magont :( Det är synd om mig, fast nu mår jag mycket bättre! :D Det luktar nya kläder och schampoo i mitt rum :P haha!
Haha föresten så ta inte rubriken för seriöst nu, snälla? Låt mig också få skämta lite utan att jag ska bli påhoppad? 
Jag åkte iväg för att köpa nya byxor och kom hem med ett par nya byxor... bland annat.... Haha :) Nu känner jag mig mycket mer inspirerad till hösten och allt vad den för med sig, bring it on!

Hit bjuder jag Irene till hösten. Kommer h...

img20110821_002 (MMS)

Hit bjuder jag Irene till hösten. Kommer hon? Det är frågan...

I want to leave in the worst possible way...

"My Dearest,
I've missed you very, very much since that last night we were together, and will hold that night especially in my memories for years to come. I've been turning it over and over in my mind lately.
I've read your letter through at least four times, and will probably read it more times before I'm through. I've been sitting here, looking at your picture and getting more homesick every minute. I've wanted that picture more than anything else I know of, except, of course, you yourself.
I keep thinking of you, Darling; keep wishing I could be home with you. I want to leave in the worst possible way so I can come home to see you, but things don't look so good on that subject. But this war has spoiled a lot of things for everyone, I guess.
I've never been so lonesome in my life as I am right now. I'm completely lost without you, Darling. I never realized I could miss any one person so much. I just hope it won't be too much longer until I'm able to be with you again and live a sane and normal life."


Nu stillar jag Er nyfikenhet! Lite i alla fall :)

Vill du också se det från insidan? Huset där jag bor nu alltså? Haha så synd i så fall för jag har inte hunnit ta så mycket bilder än! Fast lite bilder ska Ni faktiskt få se, bara för att jag är så underbar :) Idag hittade jag kabeln till min digitalkamera så var så goda!
Detalj från mitt rum. Stora hunden ;)
Är det föresten någon som känner igen pallen? Japp, det är en ombloggade pallen om blev målad i somras.


Garderober. Kläder i mitt hjärta <3 Haha fast det kanske är lite för mycket börjar jag sakta inse nu... KANSKE

Mitt fönster, där som alltid elefanten från Indien bor :) Han har också varit med på bloggen sedan innan.


En hund kom tydligen på köpet med min matta, haha :) Han älskar att ligga här för den är mjuk och varm och han ser ut över trappan och allrummet här på övervåningen.
Nu tänkte jag visa lite av ett rum till men vilket? Jag har funderat och allrummet på övervåningen blev det utvalda. Var så goda. :)
Här sitter i skrivandets stund min lillebror och spelar TV-spel och små sjunger lite. Härliga lördag.
Nu ska jag komma över min mörkrädsla! Idag...

img20110819_005 (MMS)

Nu ska jag komma över min mörkrädsla! Idag blir det en ny bok. Då jag inte vågade se filmen så väljer jag att försöka läsa boken istället, haha.

RSS 2.0