What!?

Loggade in lite snabbt för att kolla en kommentar jag hade fått, tack mamma, och såg att den här bloggen hade ORIMLIGT många sidvisningar igår, what? Hur hände detta och varför? :O
Nåja, den som lever får se! Själv så måste jag sova, villa bara passa på att visa er den här grymt snygga och nyligen färglagda bilden från 1927. Ett foto FULL med förebilder! Kan du färre än 10 av dessa stora människor så bör du boka in ett besök med google och wiki snarast!

Kram på er, och god natt!

Att bygga en Oscar

 Förra helgen köpte mina föräldrar en så kallad "Black Oscar" till mig, nu bestämde jag mig för att bygga ihop honom!  Nu är han provsutten, perfekt! Superskön! Ska inviga honom med lite Star Wars tror jag, eller Star Trek? Fast jag har saknat Stargate en hel del också... Äh det får bli matteplugg! 
Bildbomb inifrån burarna på skansen

  Hade familjedag på skansen för exakt en vecka sedan och nu har jag äntligen tid att visa bilderna! Höjdpunkten var helt klart att få gå in hos lemurerna och hänga lite! :) 
  Här har ni bildbomben i alla fall! 

 
 
 
 

Det står still

Allt eftersom mina dagar blir längre så bli batteriet i mobilen viktigare och bloggen stillastående. Har varit så trött nu hela veckan! Nåja, just nu sitter jag på bussen påväg till min fredagsföreläsning i matematik. Fyra timmar trigonometri står på schemat. Toppen (y)
Förutom kursstart så har jag inte så mycket mer att rapportera haha! Ska försöka komma in på datorn och uppdatera med fler bilder från veckan ikväll sen.
Har också fått reda på att mina föräldrar läser den här bloggen så nu passar vi alla på att vinka och säga "hej mamma och pappa". Jag räknar till tre, 1...2...3! Hej mamma och pappa!

Sådär haha! Imorgon står bowling på schemat.

Bloggar inifrån apburen!

Som rubriken säger! :))

Star Wars -mysLördagsnatt mys. Pirrar i magen av välbehag när introt till Star Wars spelas. 
Gjorde klart det sista provet och inlämningsuppgiften tidigare! Underbart!

 

Ni vet ju redan!

Ni vet ju redan vad jag sitter och gör idag, så lägger ut en till bild på det bara Ännu ett prov 100%, snart klar! ÄNTLIGEN!

 
 
 

Det tickar på
RSS 2.0