Ååååh åka SJ-tåg -.-

Haha nä jag har verkligen inget att klaga på egentligen, har det ganska bra här på tåg 167 mot Göteborg.
Sitter och pluggar till tenta om två veckor :) fluktuationer i det tidiga universum och kvantfluktationerna sitter bra nu :P och känner att jag snart är expert på kall och het mörk materia xD haha två timmar tågresa kvar, frågan är om jag orkar memorisera in grundämnesbildningen också? Äh vi får se, nästa mission ska bli att hitta en toa på det här tåget. Impossible? -Återstår att se :)

När man inte orkar plugga kan man sitta på balkongen och låtsas

Sitter ute och låtsas plugga haha mest sitter jag ute och älskar att det inte regnar! Har varit en lång morgon med en magsjuk lillebror men nu vilar han vid Disney Channel och saker verkar ha lugnat sig lite :)
Strax kommer mamma hem och då blir det lunch! Ska väl ha öppnat böckerna innan dess ;) haha!
Tittade på hästar igår och gick förbi stallet tidigare i förmiddags med hunden, saknar häst som aldrig förr :(( fast på fredag åker jag till herrljunga och hänger med Susanne, Micke och tjockishästen <3 haha ;) fint väder ska det bli också, perfekt!

Då lämnar vi in skiten

Sitter i skolan och halvpanikar för att jag skulle ha gjort fel någonstans, tillsammans med en 40 andra xD Haha nåja det bär eller brister, känner mig väl ganska säker egentligen måste jag påstå :)
Vi har haft solsken och mys idag, underbart! Nu hoppas vi att det fortsätter så här, fast molnen såg riktigt mörka ut när jag var ute sist :/

Mitt-i-natten-inlägg

Klockan är verkligen mitt i natten just nu och jag måste sova!
Har pluggat halva natten för jag missade mina planerade pluggtimmar när jag gick på lakritsfestivalen istället.
Hade supertrevligt där och vi hade för mycket saker med oss hem alltså :P mår fortfarande lite illa när jag tänker på allt konstigt som vi provsmakade. Milkshake, glass, dansk lakrits, italiensk lakrits, finsk lakrits, isländsk lakrits, salt, söt och smaksatt. ALLT fanns på plats haha! :) hur mycket folk som helst vilket var lite jobbigt tyvärr. Vi fick ändå en riktigt kul upplevelse och massor med saker med oss hem :)
Nu har jag plockat ihop alla papper från pluggandet och ska lägga mig i sängen. God natt mitt i natten

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1472149/images/2012/pic_199601524.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1472149/images/2012/pic_199601535.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1472149/images/2012/pic_199601536.jpg" class="image">

Är på väg

Till stan med pappa <3 vi gör nästan aldrig saker tillsammans men idag ska vi gå på lakritsfestivalen ihop!
Lillebror ligger hemma med magsjuka och mamma har ont i benet :( men hon har lovat att se på big brother med oss ikväll för hon är ledig imorgon :)
Själv är jag ledig fredag-tisdag nästa helg så då ska jag passa på att åka ner till min andra mamma med en bruten fot tänkte jag, se upp olyckan är på väg ;)
Färgade håret lite ljusare i fredags när jag ändå var ute och shoppade med mamma :) mysigt <3

Trött, hungrig och fina månbanor!

Har suttit i skolan hela eftermiddagen, börjar dö av trötthet och ska ta och röra mig hemåt om en timme. Jag och Mikaela är nästan helt klara med ett arbete som vi ska lämna in på måndag, äntligen! Haha vi har ritat fin fina månbanor... Eller inte :/ haha!
Hungrig är jag också :O var middagstid för mig (ja jag har mattider som en fem åring) för över en timme sen, haha underbara i-landsproblem.
Nu kör vi en slut spurt

Sjukhuset

Sitter på sjukhuset och väntar på att få gå in. Att de aldrig är i tid :O det förvånar mig varje vecka, haha :) Jaja vi får se hur länge vi får vänta idag :P :)

Går hem

Två veckors påsklov är äntligen slut!!! Underbart! Har just hängt hos barnen i ett par timmar och nu är jag på väg hem :) har blivit uppdaterad om skitväder i hela landet idag :O
Här har vi haft sol och runt +10 grader hela dagen <3

RSS 2.0