Tack <3

Har varit en seg dag, mycket saknad.
När jag vaknade imorse hade jag fått sms av sofia där det stod att hon just hade fikat på flygplatsen och var på väg ombord på planet. Alla åker iväg utom jag :(

Ni som har mig på Facebook har säkert märkt en förändring av någonting och jag vill tacka alla er som gillar det <3 :)

Jag vill också tacka Veronica för den här:


Så gulligt, tack <3


Snart ska jag iväg och sjunga, nog för att jag sjäöng igår, men det kan aldirg bli för mycket så länge inte min röst lägger av :) haha
Srkiver kanske mer ikväll, har inte hänt så mycket idag. Ullared på kanal 5 klockan 20.00, ikväll ser vi bl.a. Paul Haukka och Kjell från Vakna med The Voice.

Puss i pannan
//Nikititiiaa

Söndag

Söndag nu, söndag kväll. Tänkte gå igenom helgen med några snabba rubriker

 

Fredag

 

Efterskolan bar det av hem till Sofia för att sjunga singstar en stund. Sen tog vi spårvagnen till bergakungen, väl där var det inte lite tjejer som var helt galna. New moon premiären till ära hade SF nya popcorn lådor (se bild nedan) som nog blev väldigt uppskattade av alla tjejer som skulle på new moon, men jag tycker lite synd om dem som inte skulle på den haha.

 

 

 

Filmen var... hm.. nej det går inte att beskriva den med ett ord. Det första jag vill säga är att jag kommer att se om den om någon vecka när man har chans att se allting utan fjortisar som jublar så fort en kille visar magen, eller så fort Edward visar sig.

Man märkte tydligt att filmens budget var mycket högre än vad den första filmens var. Den var också mer trogen till boken, det var en starkare känsla i hela filmen. Det var helt klart godkänt.

Sen kan jag inte hjälpa att jag verkligen gillar när Rob spelar Edward, för han e så snygg när han ser så där orolig och bekymrad ut och han kan verkligen visa att det finn något inom honom som gör ont. Perfekt, tack Rob.

Just det, jag måste lägga till att Taylor Lautner gör rollen som Jacob Black väldigt bra, verkligen stark jobbat och bara tanken på att han gått upp 14 kilo i bara muskler till filmen är ju nästan värd en applåd. Honom kommer vi att få se i mycket mer framöver.

 

Lördag

 

Sov över hos någon över natten till lördagen. Själva lördagen var… intressant. Mycket hände, som jag inte ännu fått lov att skriva om än så ni får fortsätta att vara nyfikna lite till.

När jag väl kom hem blev de att kolla igenom sångerna till söndagen, duscha och sova.

Just det, håret såg lite ovlanligt ut idag, eftersom jag låter det vila lite från plattången så blir de lockar direkt.

 

 

Fast det har varit fler än en som sagt att håret var fint så det ska nog gå bra de här.

 

Söndag

 

Söndag är nu. Söndagen började med att vakna till mobilens alla alarm och somnade om med tanken ”Hallå är du dum eller? Det är söndag”. Jag vaknade 10 minuter senare och kom på att jag ska till kyrkan och det var därför mobilen spela musik 8 på morgonen. Så det blev till att klä på sej och ut för en 45 minuters promenad till kyrkan. När jag öppnade ytterdörren och såg ösregnet hade min säng aldrig känts mer lockande, men jag gick ändå.

Gudstjänsten var lång men allt gick bra, alla låtar gick bra och konfirmand killarna visste i alla fall hur man tog i när man sjöng. Sen hur rätt det lät brydde vi oss inte om J haha

När det jag skulle hem runt 20 över ett spöregnade det fortfarande, har hösten kommit eller vadå?

Väl hemma bytte jag om till varma torr mys kläder och började städa, sen vilade jag middag som jag av någon anledning har börjat göra alla dagar som jag hinner J

Nu är klockan snart 8 på kvällen och ett till skolarbete är färdigskrivet. Snart ska jag äta något. Ikväll blir det att titta på Bones och sen har jag för mig att det kommer en film efter det, perfekt.

 

Nästa vecka

 

Imorgon är det samma vecka som Christian kommer hem :D

Elina och jag planerar en resa till Ullared med Nattha som får köra också ska vi se om vi har möjlighet att få med Christian <3

Imorgon är också dagen som Sofia åker till Gran Canaria, hoppas hon får kul.

 

"Micheal Jackson: This is it" DVDn går att förhands boka nu, vill så gärna ha den! Den är verkligen högt på årets julklappslista.

 

Puss i pannan

//Nikitiitaa

20e november 2009

Nu har klockan just passerat midnatt till den 20e november. Snart ska även jag sova, men först tänkte jag passa på att skriva lite.

 

20e november:

·         Idag är det årets 324e dag

·         Pontus och Marina har namnsdag

·         New Moon har världspremiär idag. Första visningen i Sverige började för snart 20 minuter sen

·         Min älskade Elinas mamma skulle ha fyllt år idag. Det är nog ändå dagens viktigaste händelse…

 

Jag önskar att jag hade haft tid och möjlighet att lära känna henne, jag sörjer att hon är borta även om jag inte känner henne. Jag lider när jag ser hur Elina lider, jag önskar jag kunde ge henne hennes mamma tillbaka. Det har gått över ett år nu och jag kan inte låta bli att fälla tårar när jag tänker på det. Jag tycker synd om Elina och jag beundrar hennes styrka något så enormt.

Utan att jag kände dig har du gett mig förståelse i hur mycket min mamma betyder för mig. Bara tanken på ett liv utan min mamma gör att jag gråter ännu mer, jag vill ringa henne för att få säga att jag älskar henne. Fast hon sover nu, hon ska snart upp, ta ut hunden, väcka min lillebror och sen köra honom till skolan och sen åka till jobbet. Jag beundrar styrkan hos min mamma också. Hon har så mycket i huvudet hela tiden och hon har så många att bry sig om, ändå har hon tid med alla. Jag kommer inte väcka henne, inte inatt.

Jag älskar dig mamma!


Ikväll efter bion ska jag direkt till Elina, jag kommer hem på lördag kväll. Kyrksjungning på söndag sen <3

 

Ha en bra 20e november alla!

 

Puss i pannan

//Nikititiiaa

Allt och alla har New Moon-feber!

Har lunch rast i skolan just nu och självklart går man in och uppdaterar sig på facebook. På höger sida är det som vanligt reklam annonser och så här ser dom ut för tillfället:

Hjälp!?

Finns det någon i världen som inte på något sätt berörs av världspremiären av New Moon imorgon?
Missförstå mig inte, jag gillar verkligen böckerna och Twilight filmen har varit okej om man förstår syftet med den :P
Självklat ska jag gå på New Moon imorgon med min Sofia, hon fick biljett i av mig i födelsedags present.

Det ska bli kul att se vad regissören och producenten har gjort nu med den mycket högre budgeten. Regissören som gör Twilight filmerna har ju varit med och gjort bl.a. American Pie. men den här sortens film verkar också passa honom. Vi får se, upp till bevis imorgon :D

Av andra anledningar längtar jag ännu mer tills imorgon, men mer om det senare :)

Nu börjar snart min kemi lektion :)


Puss i pannan
//Nikitiitaa

Haha knas dag <3

Idag tog jag en timmes sovmorgon, efter all nattens tänkande så tycker jag att det behövdes.
När jag sen kom till skolan så spelades "Alla som inte dansar är våldtäcktsmän" i högtalarna. Haha vem lyssnar på den fortfarande!? haha samma kille i kalssen som gjort listan hade tagit med väldigt mycket musik, det blandades med allt från fjortis dunk till "Ture colors" av Cindy Lauper på 80-talet. haaha perfekt?

Min bil är nu färdig ritad och nästan alla delar är utskärda.
Här är min fina "3-veckors bil":

Min bil


Sen tog jag bussen till stackars Christian med feber, för att lämna tillbaka en film och ge honom några kex han skulle få smaka på :)
Vi var hos frisören, packade åt honom, kollade igenom ansöknings information till Au Pair USA och lyssnade på musik. Imorgon klockan 5 på morgonen åker han. Saknar redan :( men har kommer nog ha jättekul och jag sitter i tråkiga gråa Sverige och förväntar mig MASSA kort att titta på sen.
Efter att vi sagt hejdå :( och jag satt mig på bussen hem kom jag på att filmen och kexen fortfarande låg i min väska. Haha det är typiskt mig och Christian :)

Sen blev det kör övning, vi fick en ny låt idag. Jag tänkte på tekniken jag lärt mig på måndagarna hos Katarina och det låter så mycket bättre nu än för ett halv år sen *stolt* kanske ska spela in något med någon helg, vi får se :)

Nu är alla utom dagens inlägg borttagna från bloggen och den ska återigen bli öppen för alla att njuta av :)
Nu ska jag äta och plugga och sova, om ett dygn är Christian i Egypten :D Lycka till med resan <3

2 dagar till premiären <3 :D

Puss i pannan

//Nikitiitaa
<3

Jag önskar...

Mamma <3

Idag kände jag det starkare än någonsin.
Jag önskar att du stod där när jag kom ut, så som de andras står där.
Jag önskar att jag också fick höra frågorna om hur det gick och hur dagen varit.
Jag önskar att du var närmare mig.
Jag önskar att det någon gång var du som ringde, att det inte alltid är jag.
Jag önskar att jag saknade dig mindre ibland.
Jag ö
nskar att du förstår hur viktig du är för mig och hur mycket jag behöver dig.
Jag önskar mig en daglig kram av dig, mamma.


Vad önskar du dig i julklapp?

RSS 2.0