En dagens i det underbara vädret

Som rubriken säger så kör vi en dagens idag ;) håll i er!
Dagen till ära hoppade jag återigen över plattången och blev därmed klar på rekord tid! Haha :)
Rosa shorts, gult linne, lång mörkgrå kofta och till det kör vi såklart en vit klocka som matchar iPhonen <3 och vita tyskor med rosa rosor på.

Extra mamma

Min extra mamma fyllde år i helgen men först igår fick hon sitt kort (a) haha sorry <3 här är lite bilder på kortet och kuvertet i alla fall :)

En dag med hunden

Efter en tung helg spenderade jag en måndag med lillhunden <3 promenader, lek i trädgården och mys i sängen haha :) plockat lite blommor och hängt på bryggan har vi också :)

Expert på att ramla

Haha minst en gång i veckan skadar jag mig på något sätt. Att jag inte ens kan gå över en plan ytan utan att ramla är välkänt faktum. Haha efter bara någon vecka i Stockholm hade jag frikort (y) haha! Idag halkade jag i vår yttertrappa och satte handen rakt in i en av mina berlocker i mitt armband. Det gjorde asont och blödde väldigt fint i tusen år (läs en kvart xD ) :/ nu har jag ont men det är rent och omlagt i alla fall :)

Kreativitet

Har lekt med mina scrap saker och gjort ett par kort sen den sista jag la ut här :) Har också varit och fyllt på mitt scrap-förråd med diverse mysiga saker. Här kommer uppdateringen om det :)

Blending tool från Inkssentials och paddar till.
Ny alkoholbaserad ink, stod mellan denna och Archival Ink. Det blev den här och jag gillar den verkligen! Den tar någon sekund längre tid att riktigt torka in men sen reagerar den inte något alls med andra färger och/eller vatten! Djup svart färg, underbart.
I bakgrunden ser man lite av en mask också, gjord av Tim Holtz för Ranger.
Lite nya stämplar med vår/påsk tema. Jag köpte dessa strax innan påsk så de blev perfekta tillskott innan påskkorten skulle ut :)
och efter lite hit och dit tänkande så fick 12 undebrara distress ink pads följa med hem, åh vad jag har funderat på att köpa dessa länge! Nu blev det av i alla fall :) Tre perfect pearls blev det också av någon rolig anledning :O Haha :)

Leker med Distress Ink

Som rubriken säger :)

Åh nej

Vad jag hatar blogg appen :S går det ens att se bilderna i förra inlägget? -.- suuuuuuuck!

I Herrljunga

 

 

 

RSS 2.0