Inget långt inlägg

  ...för en gångs skull blir det ingen romanläsning för er! Haha :) Kul att se att fler läsare har droppat förbi btw! 

  Idag har jag blivit galen, trodde att jag hade ganska skapiga skills i google sökning, men spelet LogosQuiz (finns både till iphone och andriod, haha kollade upp det i förväg den här gången!) kör jag fast! Det är bara ett visst antal gånger som man orkar googla "Red logo R" haha! Nåja, NIKITA märket var med i alla fall! :D det kunde jag på första försöket ;) Haha koooonstigt! NASA är också en sån typisk Nikita grej att ha koll på, min äldre bror spelar också det här spelet och skrattade åt mig när jag inte hade någon aning om något jättekänt ölmärke. Haha sen kunde jag Fosters på första försöket! Haha :) 

  Kanske ska berätta vad jag pratar om? Alltså ett quiz från appstore (jag hatar quiz egentligen men det här är så kul) där man får en bit av en logga och sen ska fylla i hela namnet och få poäng, ju färre gånger du behöver gissa om desto högre poäng. När man klarat ett visst antal logor så får man "hints" som kan användas på vilken logga som helst så får man lite ledtrådar på rätt svar. Tillräckligt många rätta loggor och man kommer till nästa level. 
  Alltså det låter kan inte så kul men är hur roligt som helst! Haha, eller så är jag bara väldigt lättroad?


  
Så här ser det ut på iphone verisonen när man klickat upp en logga som man vill gissa på. 
Sen skriver man in sin gissning, alternativt trycker på "Hints" och får en ledtråd.


Skriv in rätt namn, i det här fallet Nikita ;) 

Tryck på check (dumförklarar jag er än?) och få poäng! Om det är rätt alltså... ;) 

Grönt=korrekt

Gult=nästan rätt (checka typ stavning, google är din bästa vän!)

Rött=helt fel min vän! 


  Så, jag lovade ett kort inlägg! :) Var så goda! :) 

Haha älskar att jag har något svart på näsan och läppen på den här bilden, förstör så totalt! Hahaha :) 

Sommarkort!

Har gjort mitt första sommarkort för i år, jag är lite sen men så verkar också sommaren vara ju! :) 
  Kortet åkte med min mamma ner till en kommun där vi bott tidigare och lämnades över till en nära vän till familjen! :) Jag måste säga att jag har haft riktigt kul med min Promarkers den här helgen! Ett ljust och sommigt kort blev reslutatet, här kommer bilder! :) 

Framsida - stämpel från Panduro Design.
Kortbasen är ett vanligt cardstock kort i vitt från Slöjddetaljer. På den rosa bakgrunden har jag stämplat och haft på Perfect Pearls, tycker det blev riktigt bra faktiskt :) Lite skimrigt men inte för mycket.


Framsida, detalj. Samma spetsband som i rosetten men jag valde att färga den här biten i rosa.
Blommorna är ifrån Creative Club, färgade med Distress Stain.


Framsida, detalj.


Insida - lite överblivna bitar av papper sattes ihop och blev en matchande och söt insida med en större rosa bit för man kan skriva en hälsning. 


Insida, detalj. Stämpel från Panduro Design igen :) 
Det rosa pappret är rivet och kanterna är färgade med Distress Ink. 


Insida, detalj. Stämplade det rosa bakrundspappert med fjärilar i rosa, det gav lite med liv till insidan men utan att ta för mycket från den skrivna hälsningen. 


Jag hade riktigt kul när jag gjorde det här kortet, imorgon kommer mamma hem från sin lilla weekend där nere och då får vi se vad mottagaren av kortet tyckte! :) 

Lilla långsamma lördag

  Idag har det varit en ganska långsam dag måste jag säga! Haha, många promenader med bästa hunden och lite sittande vid PS3 :) Känner mig inte motiverad till att göra någonting faktiskt :/ Nåja, slutdeppat! 

  Dreamhack summer 2012 började idag, minns inte hur jag fick reda på det ens men kollade ändå igenom deras sida lite, SJUKT hur stort det är! Haha det hade jag ingen aning om faktiskt :) Har för mig att de hade något litet event i köpcentret Nordstan i göteborg medan jag bodde där nere men minns inte helt om jag ska vara ärlig! :) 

  Min syn på DH var väl mer 100-200 16-åriga killar med en massa finnar som gillade att dygna och dricka jolt-cola och då samlades då och då för att göra det ihop. Nu har jag insett att det är mer som en gigantisk mässa, eller festival till och med, sjukt! Flera tusen ungdommar samlas där, från hela norden, och de har scener, filmvisningar, turneringar, affärer, en mässa, artister som t.ex. Kapten Röd osv. Haha i vilket fall - större än jag trodde! På måndag sänder SVT live därifrån, får se om jag kommer ihåg att titta då. 

  För övrigt idag så har jag ignorerat en massa måsten och mest gjort absolut inget vettigt. Jag har bl.a. sett filmen Forrest Gump för första gången, en film som jag helt enkelt undvikit för så många säger att den inte är bra. VAD PRATAR DE OM!? Haha mitt på dagen, en ensam och regning lördag med hunden var det i alla fall en superbra film, "Run Forrest, run!" har ju en ny betydelse för mig nu i alla fall! Haha :) 

  Sitter just nu och väntar på att alla bilder från mobilen ska läggas över i datorn då jag fortfarande inte kommer in via appen, många har släppt teorin om att blogg.se kommer att fixa det till efter helgen så får väl ta ett djupt andetag och ladda över bilderna på datorn istället. Haha jag är så lat! :D 
  Kan ju passa på att tillägga att Summerburst festivalen är i full gång här i vackra stockholm just nu, kollade lite på det via SVT och insåg att jag gjorde helt rätt i att inte gå! Fler fjortisar runt en scen får man ju leta efter! Haha, min äldre bror var däremot där igår och jag fick chansen att se honom göra bort sig i TV idag, tack SVT - ni gör en lillasyster så glad ibland! :) 
  206 bilder återstår... Hm.. haha sitter mest och försöker bränna tid här... Haha! Gick förbi ett stall idag med hunden, vi fick passa på medan det var uppehåll! :) Saknar häst riktigt mycket, får åka förbi Herrljunga snart tror jag! Haha. Sådär 34 kvar! Då är den klar snart så nu kommer bilder! :) 


Liten väntar på frukosten :) 

Ligger i soffan och ser på Forrest Gump med hunden.
Haha han är med i allt jag gör märker jag!

PS3 i väntan på uppehåll

Haha okej lite fusk här, solnedgång från tidigare i veckan :) 

Supertrött orkar inte ens flytta på sig när jag ska bädda om sängen som NÅGON har stökat till under dagen...

Solnedgång från igår då jag och hunden stod ute på bryggan och lyssnade när hela grannskapet skrek "Jaaa Sverige!!" Om det ändå hade hjälpt ;) Haha! Nåja, jag och hunden hade kul i alla fall.


Nu har han lagt sig tillrätta, enligt honom, och jag ska borsta tänderna innan jag flyttar ner honom till hans ända av sängen - fotändan! Haha :) 

Ny design!

  Kommer inte in på blogg appen när jag tänkte göra ytterliggare ett "mitt i natten inlägg" så kollar med datorn och hittar en ny design! Yes men det här gillar vi ju! :D Tidsinställning till inläggen ÄNTLIGEN! Bättre blir det ju inte :) Till Er som läser och som använder blogg.se kan jag tipsa om en till grej: -dra en bild från där den är på datorn och in i fönstret där ni skriver och fixar det nya inlägget, så kommer det atuomatiskt en text där det står "ladda upp" släpp då bilden, i fönstret såklart, välj storlek och klicka på lada upp. Hahaha det kanske inte lät så jätte-enkelt men det är det! Mycket smidigare än förra krångel systemet! :)
  Något mer som jag ÄLSKAR med den nya uppdateringen är möjligheten att svara på kommentarer! Som vi har längtat efter den funktionen! Can't wait tills jag får använda den så här med efterlyser jag kommentarer! Spec av just DIG Irene som åkta till Finland utan att säga Hej till mig! :/ 

  Gjorde ett nytt kort idag, bilder på det kommer när jag kommer in via appen igen :) Det ska till en vän till familjen som bor lite mer in i landet :) 
Blev ett väldigt kort inlägg det här, haha! Men klockan tickar bara längre och längre efter fyra (!) på natten nu! Inte bra det här! Haha! 


  Så hur avslutar man ett mitt i natten inlägg bättre än med onödigt vetande? 


Måste lägga till en grej om den texten på bilden haha! Jag tycker att var och varannan människa är expert på att göra "Darth Vader-andning" och att de skulle ha behövt en fjärde person till det verkar ju udda! Men vad vet jag, jag är ju inte Hollywood direkt ;) 

Färglägga med Promarkers

Som många andra så färglägger även jag mina stämpelmotiv med Promarkers. Har 12 pennor i min samling just nu (finns folk som har upp till 200 :O ), jag gillar verkligen de färgerna jag har och skulle vilja ha en ljus, kall grå också, sen är jag nöjd för tillfället :) haha!
Jag är en riktig nybörjare på Promarkers men tycker att det går ganska bra faktiskt :) jag övar på vanligt kopieringspapper så mina färger "blöder" lite men för att lära och leka fungerar det bra :)
Tänkte visa vilka färger jag har och en ny stämpel och då också hur det kan se ut när jag har färglagt en bild. Tänk på att jag inte gjort det på något bra papper så jag vet att färgerna har blött lite :)

Då kör vi!

Idag är första föreläsningen i en sommarkurs i fysik som jag anmälde mig till :O haha :) läser vidare i Liftarens Guide till Galaxen i väntan på att vi ska börja :)
Känner mig inte det minsta trött, har väl gått förbi stadiet för övertrött för länge sen! Haha :) fixade min skrivare idag också :) perfekt! :)

 Två på natten

Kan inte sova. Gjort en kopp te, kom just på att jag har borstat tänderna. Lyckat tjejen! :)
Slänger in en bild på hunden som tigs tidigare idag, eller igår om man ska vara noga :) sötaste har hjälpt mig genom en tung dag :)

Nationaldagen då

Vaknade, duschade, kom på att min tant på sjukhuset inte jobbbar idag, gick och la mig, meditation med mindfulness, steg upp och sminkade mig, åtfrukost. Det var snabbversionen av min morgon. Haha :) när jag druckit upp min yoghurt ska jag städa. Sååå intressant haha :) var ute och skogsmullade med hunden igår, så här kommer bilder :)

Mitt i natten inlägg

Ligger i sängen, ett på natten och försöker tömma huvudet på skit som sker. Idag (söndag) gjorde mamma jordgubbstårta :D Hanna J vann BB och jag började brodera ramen runt min gravida kvinna. Haha fullt normal söndag, på onsdag blir det helg igen!
Ibland föreställer jag mig att du står bakom mig och ser på mig, jag vänder mig aldrig om då för då försvinner känslan av din närhet. Finns det någon annan som är lika töntig som mig? :)) Haha :) sov dags nu, imorgon ska jag posta kort :)

Vad allting ska snurra nu då...

Haha min mobil har slutat sova om nätterna! Inte en enda timme den här natten var utan nya sms eller samtal. Vad hade ni för er medan jag sov?? :O
Mellan halv fem och halv åtta på morgonen fick stackars lilla mobilen vila ;) haha själv sov jag nästan hela natten, härligt! Vaknade vid fyra av en jobbig dröm men somnade om ganska fort, det är väl ovädret vi har haft som stör drömmarna Haha :)
I alla fall så drömde jag att jag indirekt var på USS Enterprise! :D Från Star Trek då såklart och inget annat :)
Hur är man då indirekt på Enterprise? Jo man är ju på holodeck såklart! Haha jag var med dig, jag har saknat dig så sjukt. Jag vill ha ett eget holodeck :( haha nåja, nu ropar matteboken på mig -.- haha!

Lördags suprise <3

Idag är det Stockholm maraton! Inte bara det utan det kallaste stockholm maraton hittills! Var är den globala uppvärmningen nu då Al Gore? :O
Haha :) fick just veckans kinderägg :D bästa traditionen, jag har en kompis som kör veckans trisslott istället. Det känns för vuxet för mig :/ haha!
Nu blir det lördagsfika med familjen <3

Speltips

Låg i sängen och vägrade gå upp i morse, haha det regnar nämligen här :(
Så i alla fall så låg jag ock spelade Subway Surf (typ som tempelrun fast med helt annat tema och går att spela när man ligger i sängen, haha! ) så fick jag upp reklam om ett spel, missade krysset när jag skulle klicka bort den och det är jag glad för nu! Haha sjukt kul är det här spelet men bara för en anledning! Haha det heter My Town 2 och det är exakt som alla andra "bygg din egen stad" -spel förutom en sjukt fantastisk grej! Den känner av din plats och alla affärer och företag du kan skapa i spelet är affärer och företag som finns IRL nära dig!! Haha jag har just köpt ridhuset här på andra sidan sjön och en bilverkstad som ligger ett par hus upp på gatan. Sjukt kul! Om du hittar ett företag du bara måste ha när du är ute är det bara att ta upp spelet, låta den hitta din plats och köp! Haha sjukt kul? Haha gratis spel såklart!
REKOMMENDERAS! Haha skit kul ju, och det funkar verkligen! Jag ska köpa mitt sjukhus nästa gång jag är där :D Vad ska du köpa?

RSS 2.0