Sad




Wondering if I really tried everything I could
Not knowing if I should try a little harder

I'm scared to death
And I confess that I'm only holding on by a thin thin thread

Man, it's been a long night
Just sitting here, trying not to look back
Still looking at the road we never drove on
And wondering if the one I chose was the right one
I'm so sad

 

 


Ännu ett prov...

...är avklarat! *Pust* Ska genast vidare till nästa! Haha! 



Hur roar ni andra er denna fredagkväll?

 

Mange Makers livesändning just nu

  Det är fredag, och pressbyrån tycker att det ska firas med livespelning med Mange Makers... VÄRDELÖST! 
  Vill du se ändå? Feber är där och filmar, för att se klicka HÄR är du i Stockholm så kan du se de på sveagatan :) 






Så här gör jag, vad gör ni av gamla kuvert?

  "Återvinning is a hit" eller vad säger folk? 
  Jag har i vilket fall som helst, blivit bombad av brev från SU (stockholms, universitet) och de verkar inte veta vad små kuvert är utan allt skickas i enorma och superblekvita (eget uttryck, patentat!) A4-kuvert. WTF is up with that? Nåja, jag mådde lite halvtoppen över att slänga så mycket kuvert som de ville skicka in så jag bestämmde mig för att göra något åt det. Efter lite surfande och funderande så blev det något i alla fall! 


Så alltså, lite tråkiga kuvert...


...och lite scraps från olika papper...

  Blir supersöta bokmärken! Perfekt till hösten! 


Just de här två slängde jag ihop lite snabbt bara för att få något att visa här på bloggen, får perfektionisera idén sen när jag har tid! :)
  Hoppas ni blir inspirerade till att höstpyssla lite ni också! Just nu regnar det här hos mig så idag skulle vara en PERFEKT dag att hålla på med det här! Tyvärr så har jag tentor att skriva och lunch att laga itället, haha! Nåja, man kan inte alltid få allt! 
  Är du intresserad av en sådant här bokmärke kan du lämna en kommentar här under ;) 


100% mitt i natten! Underbart!

Mitt i natten igår skrev jag färdigt det tredje provet, så skönt att få tillbaka att det var 100% ! Toppen :) 




  När jag såg att det bara var sex stycken frågor så tänkte jag "åh, gött!", sen insåg jag att det var sex stycken långa textfrågor med "a, b, c, och d" och alla måste vara rätt för att få ETT poäng på hela frågan. Suck! Haha nåja, jag gjorde det i alla fall och så somnade jag på en gång! Det var sååå skönt! Sen vaknade jag imorse och såg att lillebror är hemma med mig idag också, han sa "Jag har lovat att inte störa dig, så jag kommer bara och säger till när jag är hungrig och vill ha mat" Haha! Ska jag lägga till att han snart är tonåring? Fast det gör inget för mig del, han kan få komma hem till min lgh sen när jag flyttat och vara småsjuk där med om jag är ledig. Det är mysigt att ta hand om honom! <3 

  Nu får jag hoppa in och göra "slutprovet" så moment ett är färdigt innan lillebror ska ha lunch! :)
 

Liten bildbomb med supersött halsband! Tack! <3

  Här kommer en liten bildbomb för dagen (gårdagen då eftersom klockan slog över midnatt nu)


  Gjorde blåbärssmoothie till lillebror som var hemma från skolan. Slängde i en banan också haha det är det som är lite gult och ser knepigt ut på bilden! 



  Så kom överaskningen från Milea Webshop! Såååå sött halsband! Tack tack tack! Glöm inte att titta förbi där! Alltid fraktfritt, klicka HÄR för att komma dit! :) 



Knäpp hund försöker övertala mig om att han MÅSTE ut och leka med sin boll!


Ja nej det var väl all uppdatering jag hade för den här gången! Nu slår klockan snart ett och jag ska försöka få färdigt skiten jag håller på med så jag också får sova! :) 


 

How to make it?

  Jag är så trött, så slut, så färdig, så utmattad, jag orkar knappt sitta upp med andra ord. Mitt huvud spränger snart ett hål i mitt kranium alltså... ewfo aämöldcfk-sa.mffkhdsafilhflksdnaf - typ så mår jag. Är så trött på det mesta, suck. Allt ska alltid krångla! Kan inget bara flyta på för en gång skull? -Haha, nej! Varför skulle det flyta på för? Vilken dum idé! Upp med dig nu! Jaja dumma hjärna, jag ska upp. Jag ska läsa lite till och jag ska orka, men man kan väl få klaga lite åtminstone? Igår var jag rätt så avslappnad och tänkte: hm, skönt! det här kanske går vägen! Men det är väl klart att en sådan känsla inte får hålla i sig, ååååh orkar inte. Jag vill ge upp, kan man ge upp? 


Månen, det är fullmåne time ute. Någon som har haft tid att beundra jordens lillbrorsa det här varvet?

  Till råga på allt så kände väl min puckade hjärna (hör av er om någon vet hur man byter ut den, möjligtvis uppgraderar till en vettigare version!) att jag slappnade av lite igår så självklart skulle jag få plågas av en jobbig dröm istället. Den ligger och tjatar i bakgrunden i huvudet hela tiden "du måste bearbeta mig" "tänk på mig" "analysera varför det blev så här" "glöm inte mig" Baaaaah blir galen! Det var det sista jag behövde, en korkad dröm om dig -.- Blä! Orkar inte fortsätta och kan inte ge upp.


Puckade, älskade, knäppa hund. Glad i alla lägen så länge det finns en boll med i bilden. <3


Kan ingen bara dyka upp och säga "jag vet hur du kämpar, jag finns här när du är klar också. Det är inte långt kvar nu, ta dig igenom det sista också så lovar jag att ge dig tid att andas sen"

Folk hör av sig, vill ses, bjuder in till en massa grejer och håller på. Jag hinner inte svara alla så jag gör det offentligt här istället, JAG ÄR FÖRBANNAT UPPTAGEN I HELGEN och precis som alla andra helger så är jag INTE intresserad utav fester, röj, party, utgångar och alla synonymer ni nu kommer på för att använda drogen vi kallar alkohol. Tack till gänget som bjöd in till helgens trekdag i stockholm, tro mig när jag säger att jag hade såååå gärna velat hänga med er och glott på star trek i storbild istället för att våndas med den här skiten! Jag kommer på nästa! :) 

  Haha så nu är jag klar med det här halvdeppiga och mest bara panikslagna inlägget. Ska genast skriva ett nytt som är lite roligare ;) Hang in there! 



Hemmadag med lillebror

Är hemma med min lillebror idag :) Det innebär frukost i soffan och film, idag blev det saltkråkan. Det spelar ingen roll hur många år det går mellan gångerna, man glömmer aldrig de här avsnitten. Haha om och om igen, aldrig händer det något nytt :O Haha, personligen så tycker jag kanske att Pippi är mycket bättre! Haha :P hon var min absoluta Astrid Lindgren favorit när jag var barn! :)

Inte ens en dollar gästar hos FF

  Yes alltså 50 centBreaking News live med Filip och Fredrik
  Det är något speciellt med så kända och stora människor allstå... Även om han mest såg bortkommen och helt misplaced ut så är det något när man ligger i sängen och ser på honom live i svensk TV. Vi är i samma stad just nu, just nu är han i filmhuset här i stockholm, VAD GÖR JAG HEMMA!? 



 
  Han ser ju inte förbannat bra ut tyvärr! Men ja, alltid lite extra när en superkändis är här i lilla staden! Med en extra stolthet och mysig känsla ska jag nu ta bort sminket och fundera på om jag ska sova med eller utan den älskade onepiecen... Det är 21,4 grader i mitt rum (enligt väckarklockan) så antagligen får det bli utan! Imorgon är jag barnvakt till lillbrorsan som är hemma från skolan, vi ska göra smoothie och öva på spanska glosor... Hur ska det gå? Allt jag kan på spanska är vamos a la playa och tengo la camisa negra. Haha, ingen språkvetare här inte!

  Önska mig lycka till!




Robinson deltagare på Coop, tänker inte på längden!

Hänger i mataffären med mamma, hon såg Mirre från Robinson här tidigare. Hon är ju förbannat liten! Har inte riktigt tänkt på det innan, Robinson deltagare är ju inte helt vad jag brukar fundera på... Om deltagaren inte kallas Robban såklart! Fast mer om det får det bli i ett annat inlägg.
Har haft fullt upp idag! Min sjukhustimme som förra veckan blev 20 minuter blev den här veckan två timmar(!) Haha rutin och struktur är något de saknar!
Nu kom vi fram till amerikansk läsk, dags att sluta and pay some attention!

Helt omöjligt

Det verkar bli helt omöjligt att somna om den här natten!
Rörelsedetektorn på gården går av hela tiden och tänder därmed lamporna vid uppfarten, vilket lyser svagt in i mitt rum. Måste vara de respektlösa rådjuren igen som äter våra äpplen! Haha :)
Klockan är redan över fyra och klockan ringer om färre än två timmar.
ska försöka blunda och hitta sömn till klockan ringer upp mig :)

Lyckan är stor, även över en andra plats mitt i natten!

  ÄLSKAR när det händer saker, även om det som händer är mitt i natten. Haha!



  Jag har kommit tvåa i en bloggtävling av Milea Webshop, en supersöt liten smyckesbutik på internet som har fantastiska smycken till bra pris och alltid fraktfritt, det slår högt hos mig!
  Gör mig en tjänst och kolla in deras superfina smycken och kanske hitta en egen favorit? :) Du hittar webshopen HÄR och deras facebook-sida HÄR
  Ska blir spännande att se vad det blir för överaskning :) 

  Glöm inte att även den här bloggen har en facebook-sida. Länken hittar du på vänster sida om det här inlägget och under rubriken "Länkar" ;) Eller så klickar du HÄR, gör mig en ännu större tjänst om du klickar dig in och gillar min sida där! :) 

Nu ska jag sova igen :) 


Bildserie med galen hund

 Var ute med hunden i trädgården när han fick för sig att äpplen, det ville han plocka! 



Kom igen sparka ett äpple åt mig då

Men inte dit bort... Kasta istället!



Det var kul!

Och smakade gott!

Vadå "gå in"? Vi som hade det så trevligt :( 

Jag lägger mig och vägrar! In ska jag inte!









 

Plötsligt händer det, jag blev sjukt besviken igen! Pressbyrån? Skärpning!

Och mitt i när jag skrev förra inlägget så får jag upp att Sveriges första Trissbutik har öppnat här i Stockholm, WTF!? En TRISSBUTIK!? En butik till skraplotter tänker jag då, men nej nej! Det är en helt vanlig pressbyrå med ett annat skal bara... Som om jag skulle sätta nokiaskal på min älskade iphone och säga att det var en lumina (tack och lov att man inte är lika dum som pressbyrån ;) ) Haha! 

 
Kollade med Pressbyrån på FB också, och nej; utsidan går INTE att skrapa på... Alltså vem kom på världens sämsta idé!? Haha jag gillar att ta åt mig som tusan och bli riktigt upprörd över det här! Undra om man ska gå förbi Sveavägen och klaga lite! Hahaha! 

12 timmar, samma känsla!

  För ca tolv timmar sedan satt jag exakt här, i samma ställning till och med, och skrev om hur mycket klockan är! Nu tänkte jag göra om det! Haha WHAT!? Är klockan redan över ett? Halva dagen har ju gått! 

  Fortfarande så har inget svar från personerna jag mailbombade på universitetet igår, dykt upp. Hade jag kanske inte för väntat mig heller... Suck, hatar att vänta! Alla är på hela tiden: Har du fått svar? Har du fått mail? Vad sa de?    ALLTSÅ JAG VET INTE CHILLA LITE TACK! Haha :) 
  Nåja, dagens planer är så simpla de kan bli. Tänkte åka till affären men ångrade mig, haha! Yepp jag är lat! Haha, istället tänkte jag gå ut och leka hunden trött en stund så han kan gå in och vila och jag kan ta en långpromenad utan honom. Går inte att hålla ett vettigt tempo med den tjurpottan, haha! :) 


  Mys med morgontrött hund <3 Haha!

Så, istället för att åka till affären så passade jag på att leka lite med mina scrapbooking saker. Världens mysigaste hobby! 


RSS 2.0